Valmennus

Olit sitten aloittelija tai pitkälle edennyt urheilija niin perusasiat ovat samoja. Voidakseen hyvin ja saadakseen tuloksia tulee harjoittelun, levon ja ravinnon olla tasapainossa. Lähden jokaisessa tapauksessa liikkeelle asiakkaan toiveista, tavoitteista ja valmiuksista. Näiden pohjalta voimme rakentaa sinulle sopivan kokonaisuuden. Voin auttaa sinua löytämään just sen sinun tavan saada elämään enemmän liikettä ja terveyttä tai voin puskea sinua eteenpäin hulluimpienkin urheilutavoitteiden saavuttamisessa. Voimme toteuttaa valmennusta yksilöohjauksena tai ryhmissä.

Oheis- ja fysiikkavalmennus

On lajisi mikä hyvänsä, otan haasteen vastaan. Tarkoituksena on luoda tasapainoisempi vartalo ja kovempi fysiikka, jotta voit saavuttaa päälajissasi enemmän ja välttyä turhilta vammoilta. Tavoitteena on tukea kokonaisuutta joten sinun tai joukkueesi tavoitteista riippuen rakennetaan sisältö voima-, liikkuvuus- ja taitoharjoittelun ympärille. Voin olla harjoittelussa mukana koko ajan, osan kaudesta tai voin käydä pitämässä workshoppeja tuomaan lisää ideoita ja monipuolisuutta normaaliin harjoitteluun. Voin olla sinun tai joukkueesi apuna monipuolisesti sekä valmentajana että hierojana niin viikkoharjoituksissa, leireillä kuin kisoissakin.

Kuntoliikkujille

Etsitään just sun tapa liikkua ja tehdä. Jos tavoitteenasi on ennen kaikkea olla terveempi mutta kynnys lähteä liikkeelle on noussut turhan korkeaksi niin tärkeintä on löytää se sun juttus. Tavoitteena on tehdä pysyviä muutoksia joten katson elämääsi kokonaisuutena. Siinä missä toinen nauttii luonnossa lenkkeilystä, toinen salilla huhkinnasta ja jollekin tärkeintä on sosiaalisuus, oleellista on se että se pääosin olisi ressitöntä ja parhaimmassa tapauksessa jopa antaisi lisää energiaa. Laita sähköpostia tai soita niin jutellaan lisää.

Ravinto

Ruokavalioa tehdessä lähden mieluiten liikkeelle juurikin sinun ruokatottumuksista, huomioiden sen mitä olet tottunut syömään, millainen elämän rytmisi on ja miten ruokailut saa sinne helpoiten säännöllisesti mukaan ja millaisia eettisiä juttuja haluat huomioida ravinnossasi. Parannellaan olemassa olevaa ja etsitään keinoja joilla muutoksestasi tulisi pysyvä.